در ساقه وسط کاهو مقدار زیادی نیترات وجود دارد که وقتی کاهو را در یخچال میگذارید, تبدیل به نیتریت شده و مصرف تیتریت در بدن باعث سرطان میشه پس توصیه می کنیم که در یخچال قرار ندهید و بصورت تازه مصرف کنید. میزان مجاز نیترات در کشورهای مختلف فرق دارد؛ به طوری که در برخی کشورها میزان نیترات مجاز در اسفناج ppm 400 و برای کاهو 1000 ppm تعیین شده است، این درحالی است که در کشور ما مقدار نیترات موجود در این سبزیها خیلی بیشتر از حد مجاز است. پرورش سبزیها در باغچه منازل، بهترین شیوه برای کنترل نیترات است.